Despre noi

Suntem Țara Luanei: Pensiune - Restaurant - Bar - Terasă - Piscină - Echitaţie - Plimbări cu trăsura - Excursii cu ghid - Mini Zoo - Organizări de evenimente - din staţiunea balneară Sărata Monteoru, jud. Buzău, situată într-un cadru natural deosebit, înconjurată de păduri întinse.

Pensiunea boutique Țara Luanei s-a deschis în luna mai a anului trecut. Este situată la capătul stațiunii Sărata Monteoru și nu are vecinătați locuite, ceea ce face ca liniștea să fie totală și atmosfera absolut specială.

Înconjurați de natură, puteți admira peisajul de pe sezlonguri, hamace, sau din piscină. Cu un teren generos de 2000 mp, spațial este aerisit și extrem de plăcut. Aici nu ajunge nici căldura caniculară, nici frigul extrem.

Liniştea totală şi aerul puternic ozonat vă vor relaxa complet simţurile! În camerele decorate artistic, cu mobilier de epocă, unicat, de inspiraţie interbelică, sau în cele cu o amenajare tematică, în stil grecesc, roman (italian), arăbesc (oriental) şi japonez, veţi găsi toate accentele unui sejur perfect în care să nu vă lipsească nimic: baie elegantă, papuci, halate, feon, TV LCD, internet wireless gratuit, aer condiţionat, produse tip minibar.

  • Pensiunea dispune de:
  • restaurant elegant, cu bar în stil englezesc
  • şemineu cu lemne
  • pian şi o amenajare deosebită, cu mobilier de epocă şi cu accente contemporane fine, având o capacitate de 70 locuri
  • terasă - 70 locuri, excelentă pentru evenimente în serile de vară
  • piscină cu apă sărată
  • luminată seara, ce crează un ambient special
  • şezlonguri, hamace, umbrele de soare, grătar, proţap
  • grădină spaţioasă, frumos amenajată, de 2000 mp, unde puteţi savura sub umbreluţele albe, un cocktail de vară!
  • Jocuri: tenis de masă, darts, rummy, cărţi de joc, şah, etc..

Bucătăria restaurantului, cu specific românesc şi internaţional, cu preparate deosebite personalizate de bucătarul nostru şef, oferă şi produse ecologice din ferme: ouă de prepeliţă, de găină, lapte şi brânză de vacă şi de capră, preparate delicioase din carne şi totodată dulceţuri şi miere naturală.

Organizări evenimente private şi corporate: nunţi, botezuri, petreceri cu DJ, teambuilding-uri, conferinţe, training-uri, şedinţe, sărbători: Crăciun, Revelion, Paşte, seri cu karaoke, grătar şi proţap, seri tradiţionale, pool - party etc. cu muzică live şi dansatori profesionişti!

Agrement: Echitaţie pentru adulţi şi copii, începători - avansaţi şi cursuri de echitaţie, plimbări cu trăsura, biciclete, excursii cu ghid la obiectivele turistice din regiune ( accesaţi secţiunea "Trasee turistice inedite" de pe site-ul nostru ).

Pensiunea dispune şi de un Mini-Zoo, o atracţie pt cei mici şi cei mari!

Pentru o galerie foto mai amplă vizitaţi şi pagina noastră de Facebook: www.facebook.com/PensiuneaTaraLuanei

Vă aşteptam în vacanţă sau pentru orice eveniment la Țara Luanei!

Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri, bar, lounge, șemineu cu lemne. Permite organizarea evenimentelor de familie dar și a unor Team building-uri, întâlniri de afaceri, colocvii, etc.

Terasa are 70 de locuri și oferă atât intimitate, prin separeurile naturale, cât și organizarea de evenimente sau pool party.

Bucătaria

Bucătaria este una internațională dar personalizată de către bucatarul Mario care a configurat un meniu special pentru această locație, folosind materii prime naturale provenite din ferma noastra: brânza de oaie, capră, vacă, găină, miel, porc, proțap, mici, cârnați.

La micul dejun, alături de lapte proaspat, brânza sau ouă de găina, gemuri produse acasă sau miere naturală, oferim ouă de prepeliță, recunoscute pentru calitațile lor deosebite și pentru faptul că nu conțin colesterol.

Piscină

Piscina este cu apă sărată adusă dintr-o aducțiune naturală. Apa are o concentrație de sare de 110 g/l ceea ce este foarte mult, garantând astfel proprietăți antistress și de relaxare deosebită, dar și terapeutice (pentru respirație, pentru piele). Piscina este luminată interior, creand seara o atmosferă specială.

Bar

Barul oferă o largă diversitate de băuturi, de la cocktailuri speciale până la vinuri specifice zonei sau de proveniență controlată de cea mai buna calitate, șampanie sau bauturi tradiționale: pălincă, țuică de Buzău sau vișinată.