Politica Pensiunii - Restaurant Țara Luanei

RESTAURANTUL

Restaurantul a la carte are o politica de servire a oaspetilor in ordinea sosirii lor, cu exceptia meselor organizate/rezervate, acestea avand prioritate.

Nu acceptam consumul de bauturi alcoolice, nonalcoolice si produse alimentare aduse din afara locatiei.

De asemenea, restaurantul isi rezerva dreptul de a nu mai servi persoanele in stare de ebrietate, nepoliticosi sau turbulenti care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii Pensiunii Tara Luanei sau deranjeaza alti clienti.

PENSIUNEA

Pensiunea Tara Luanei nu practica un cod vestimentar anume, dar recomandam decenta si respect pentru ceilalti clienti si fata de personal.

Este permis accesul cu animale de companie de talie mica sau medie.

Contravaloarea eventualelelor distrugeri sau degradari ale bunurilor materiale apartinand Pensiunii Tara Luanei va fi suportata de catre cei vinovati de producerea acestora.

Fumatul in camere este strict interzis.

  • ORICE REZERVARE EFECTUATA PRESUPUNE ACCEPTAREA URMATOARELOR CONDITII:
  • Rezervarea se va face numai cu plata unui avans de 50% din tariful total al sejurului.
  • Politica de anulare a rezervarii: Daca rezervarea se anuleaza cu 7 zile calendaristice inainte de data sosirii, clientului i se va returna avansul platit. Daca rezervarea se anuleaza in mai putin de 7 zile calendaristice inainte de data sosirii, avansul nu se mai returneaza.
  • In cazul pachetelor turistice si ofertelor speciale de Paste, Craciun si Revelion sau a unor evenimente, nunti, botezuri, petreceri private, zile de nastere, daca anularea rezervarii se face cu mai putin de 30 de zile inainte de data sosirii se va percepe o penalitate egala cu valoarea avansului platit. Anularea rezervarii presupune notificarea Pensiunii Tara Luanei in scris, avansul urmand a fi inapoiat in termen de 15 zile de la data notificarii.
  • Rezervarile efectuate devin valide numai dupa confirmarea platii avansului.
  • Copii şi paturi suplimentare. Un copil cu varsta de pana la 7 ani este cazat gratuit daca sunt folosite paturile existente.
  • Pensiunea dispune si de paturi suplimentare puse la dispozitia clientilor, contra-cost. In camere poate fi amplasat un singur pat suplimentar.