Comentarii clienți

Amabilitatea si dragostea cu care am fost intampinati, frumusetea peisajului si aerul curat pe care il simti de cum ajungi (padurea fiind vecinul principal al pensiunii), piscina cu apa sarata si hamacul - locul preferat de relaxare ne vor face sa revenim cat de curand in acest loc frumos. Camerele primitoare, designul ales cu mare grija si povestile ascunse ale fiecarui obiect de decor te fac sa te simti minunat si sa apreciezi bunul gust. Desi am reusit sa ne facem timp pentru calarit, regretul nostru este ca nu am apucat sa vizitam stana si sa mancam un bulz traditional. Vom reveni cu siguranta ca sa inlaturam si acest regret :).

Simona Popescu - București

Relaxare totala! Liniste deplina, piscina excelenta cu apa sarata, iar mancarea nota 11! Complimente bucatarului! Foarte frumoasa pensiunea si vom reveni cu siguranta, impreuna cu alti prieteni desigur! Sunt multe de spus de bine dar las pe altii sa descopere!

Cristea Stefan - București

Frig, ceata, viscol, nici nu conteaza....Focul arde in soba, mancarea e delicioasa, muzica e perfecta iar eu stau pe un scaun plin de istorie, mañanc la o masa incarcata de trairi si simt ca nu as mai pleca de aici! Camerele sunt minunate, mobilierul cu povesti nemuritoare, cearceafurile imaculate ce-ti imbratiseaza somnul adanc, cafeaua parfumata de dimineata, vinul aromat, dar mai ales focul...focul din semineu ce-ti topeste grijile si-ti incalzeste sufletul! Un loc unde timpul a stat in loc iar singurul regret este acela ca va trebui sa plec! Dar nu-i nimic, stiu sigur ca ma voi intoarce!

Ana Diaconu - București

This hotel is a really nice one and I definitely recommend it. It's decorated in a very unique way, it has very clean and spacious rooms (the bathroom is a bit small) and the room we stayed in had a balcony and overlooked the forest. The restaurant has really good food and not very expensive. They allow pets, the personnel is friendly and there are enough parking spaces.

Roxana - Suceava

Tara Luanei este locul in care m-as intoarce intotdeauna cu drag. Atmosfera calda si primitoare, dulceata de casa si laptele de vacuta de la micul dejun, piscina cu apa sarata, trasura cu cai, camerele frumos amenajate si sa nu uit de cei mai buni papanasi pe care i-am mancat vreodata ....:-) Toate astea sunt o parte din lucrurile care fac din acest loc o casuta de poveste.

Ana Dumitrescu

Adaugă un comentariu