Restaurant

Restaurantul are o capacitate de 70 de locuri, bar, lounge, șemineu cu lemne. Permite organizarea evenimentelor de familie dar și a unor team buidinguri, întâlniri de afaceri, colocvii, etc.

Terasa are 70 de locuri și permite atât intimitate, prin separeurile naturale, cât și organizarea de evenimente sau pool party.

Bucătaria este una internațională dar personalizată de către bucatarul Mario care a configurat un meniu special pentru această locație, folosind materii prime naturale provenite din ferma noastra: brânza de oaie, capră, vacă, găină, miel, porc, proțap, mici, cârnați.

La micul dejun, alături de lapte proaspat, brânza sau ouă de găina, gemuri produse acasă sau miere naturală, oferim oua de prepeliță, recunoscute pentru calitațile lor deosebite și pentru faptul că nu conțin colesterol.

MENIU RESTAURANT

  • Gustări reci
  • Mușchi file;
  • Babic;
  • Șunculiță afumată;
  • Telemea de oaie;
  • Caș de oaie;
  • Cașcaval;
  • Brânză picantă.
  • Gustări calde
  • Măsline pane;
  • Brânză prăjită;
  • Cârnați de Pleșcoi;
  • Gujon de pui;
  • Ciuperci umplute;
  • Cașcaval pane;
  • Ficăței de pui la tigaie;
  • Creier la capac;
  • Aripioare de pui cu sos barbecue;
  • Rondele de ceapă pane;
  • Mamaliguță cu brânză, smântană și ouă de prepeliță.
  • Platou rece "Tara Luanei" (4 persoane)
  • Babic, sunculita, branza picanta, muschi file, cascaval.
  • Platou cald "Tara Luanei" (4 persoane)
  • Carnati de Plescoi, mici, branza prajita, masline pane, cartofi aromatizati, muraturi.
  • Salate Antreu
  • Salata Dobrogeana
    (rosii, castraveti, ou, sunca, masline, branza, ceapa);
  • Salata Greceasca
    (rosii, castraveti, ardei gras, masline, branza, ceapa);
  • Salata Caesar
    (salata verde, kaiser crocant, parmesan, rosii cherry, dressing);
  • Salata cu ton
    (salata verde, ton, rosii, castraveti, ceapa, porumb, dressing).
  • Ciorbe & Supe (va rugam sa intrebati ospatarul ce sortimente de ciorba avem in meniu)
  • Ciorba de burta;
  • Ciorba de pasare cu taitei de casa;
  • Ciorba de vacuta.
  • Paste
  • Penne gratinate;
  • Spaghetti Carbonara;
  • Spaghetti Primavera.
  • Specialitatile casei
  • Coaste de porc marinate;
  • Muschi de vita "Tara Luanei";
  • Muschi de vita cu ciuperci in sos de vin si usturoi;
  • Cocosel la cuptor in sos de vin;
  • Ciolan de porc confiat;
  • Snitzel din piept de pui "Tara Luanei";
  • Pui cu ciuperci;
  • Saramura de pui "Tara Luanei";
  • Tigaie picanta cu mamaliguta
  • Legume crocante cu sos de soia;
  • Preparate la gratar
  • Ceafa de porc;
  • Cotlet de porc;
  • Piept de pui;
  • Frigarui din carnati de Plescoi;
  • Frigarui de pui;
  • Pulpe de pui dezosate;
  • Mici.
  • Preparate din peste
  • Somon cu sos de mustar frantuzesc;
  • Pastrav cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
  • Garnituri
  • Cartofi aromatizati;
  • Cartofi prajiti;
  • Piure de cartofi cu boabe de mustar frantuzesc;
  • Legume la gratar;
  • Sote de ciuperci;
  • Orez cu legume si sos de soia.
  • Salate
  • Salata verde cu lamaie;
  • Salata de rosii;
  • Salata de rosii si castraveti;
  • Salata de vinete;
  • Salata de ardei copti;
  • Salata de sfecla rosie cu hrean;
  • Salata de castraveti murati;
  • Salata de muraturi asortate;
  • Salata de gogosari in otet;
  • Salata de varza murata.
  • Desert
  • Cheese Cake;
  • Clatite cu mere glazate si sos de scortisoara;
  • "Un altfel de papanas";
  • Pere in sos de vin cu inghetata;
  • Clatite cu dulceata / finetti.

Galerie foto restaurant: